SON DAKİKA

Haber Ekspress

İMAMOĞLU, ‘ASKIDA KİRA’ UYGULAMASI BAŞLATSIN!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Askıda Fatura’ uygulamasına isyan eden Abdulkadir Çapanik; “Ekrem İmamoğlu; bana bir yıldır kira ödemeyen yengesi ve öz kuzeni için ‘ASKIDA KİRA’ uygulaması başlatsın” dedi.

İMAMOĞLU, ‘ASKIDA KİRA’ UYGULAMASI BAŞLATSIN!
Bu haber 06 Mayıs 2020 - 3:32 'de eklendi.

“ASKIDA KİRA UYGULAMASI BAŞLAT!”

Mağdur olduğunu ifade eden Abdulkadir Çapanik, maddi sıkıntılardan dolayı intihar eden Ekrem İmamoğlu’nun öz amcası Ali İmamoğlu’nun eşinin ve 12 yaşındaki kızının yaşadığı evin kirasını ödemeyen ama koluna milyonluk saat takan Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

İntihar ederek hayata gözlerini yuman öz amcası Ali İmamoğlu’nun eşinin ve kızının yaşadığı evin kirasını ödemeyen Ekrem İmamaoğlu’na, ev sahibi Abdulkadir Çapanik; “ASKIDA FATURA uygulaması başlatacağına, ASKIDA KİRA uygulaması başlat da, yengenin ve kuzeninin bana olan kira borçlarını birileri ödesin” diye konuştu.

TEHDİT VE HAKARET…

Evi; 7 buçuk sene Büyükçekmece İcra dairelerinde bekledikten sonra satın aldığını söyleyen Çapanik, merhum Ali İmamoğlu’nun kardeşi Ahmet İmamoğlu’nu arayarak kira kontratı yapmayı teklif etmiş ancak Ahmet İmamoğlu’nun tehdit ve hakaretlerine maruz kalmış. Çapanik, bunun üzerine kira alacakları ve evin tahliyesi için konuyu yargıya taşıdığını ifade etti.

“EVİ SATIN ALACAĞINI SÖYLEDİ”

M. İmamoğlu’nun kendisini ofisinde ziyaret ederek Ekim 2019 sonuna kadar para tedarik edip evi kendisinden satın alacağını söylemesi üzerine beklediğini söyleyen Çapanik, basında Ekrem İmamoğlu’nun belediyede kadrolaşma başlattığı ile ilgili haberlerde M. İ’nin adını görmesinin ardından tahliye işlemini durdurduğunu, ancak kandırıldığını söyledi.

16 MİLYONA KUZENİ DAHİL DEĞİLMİŞ…

M. İmamoğlu’nun, İmamoğlu ailesinden destek görmediğini belirten Çapanik, evi tahliye edeceğini ifade etti. Gözler; 16 milyonu kucaklayacağını ifade eden ama yengesi ile öz kuzenini kucaklamayan Ekrem İmamoğlu’na çevrildi.

Haber Ekspress – Özel Haber 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa