SON DAKİKA

Haber Ekspress

İmamoğlu rüyaya daldı Dağ fare doğurdu

İmamoğlu rüyaya daldı Dağ fare doğurdu
Bu haber 07 Ağustos 2023 - 22:10 'de eklendi.

CHP Genel Başkanlığı rüyası ile İstanbul’a hizmet etmeyi tamamen unutan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeler arası taraflı davranmayı da ihmal etmiyor. Beylikdüzü ve Büyükçekmece’nin başını çektiği birçok ilçede projelerine devam eden İBB, Çatalca’yı ise adeta unutmuş durumda. Yaklaşık dört yıl boyunca akıllarda kalan tek bir proje bile yapmayan İBB, başlattığı küçük projeleri de yarım bırakarak ilçe halkının tepkisine sebep oluyor.

Üner “25 Kuruş faydaları yok” demişti!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in göreve geldiği günden bu yana ilçe tarihinin en büyük hizmetleri ile buluşan Çatalca’da, İBB adeta sınıfta kaldı. İlçenin tüm çehresini yaptığı yatırımlar ile değiştiren Belediye Başkanı Üner, geçtiğimiz yıl vermiş olduğu bir demeçte “İBB’nin kendilerine ve ilçeye yapılan hizmetlere 25 Kuruş faydaları yok” açıklamasında bulunmuştu. Göreve geldiği ilk günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Çatalca’yı ziyaret eden İBB Başkanı İmamoğlu tarafsızlık sözü vermiş, Çatalca’ya çok büyük hizmetler getireceğini belirtmişti. Verilen sözler şu ana kadar tutulmazken, bazı ilçelerde yapılan hizmetler ise hız kesmeden devam ediyor.

Kaderine terk edilen kavşak Bitmeyen yollar ve kazılar

Aradan geçen dör senenin ardından İBB’nin verdiği sözler tutulmamış ve Çatalca tek hizmeti Çatalca Belediyesi’nden almıştı. İlçeye Kültür Merkezi, üreticiden tüketiciye gıda zinciri, organize hayvancılık bölgeleri, halk süt üretici tederiği, yaşam koridoru, mahalle evleri, köy pazarları, metro hattı gibi birçok proje sözü veren İmamoğlu şu ana kadar ilçeye sadece yarım kalmış yollar, bitirilemeyen kavşaklar ve bir adet kreş kazandırdı. Özellikle Çatalca’nın girişinde bulunan kavşak yaklaşık bir senedir adeta kaderine terk edilmiş durumda. Köy yollarının tamamını asfaltladık diyerek genel seçimlerde vatandaşa anlatan İBB’nin Karacaköy – Yalıköy arasında kalan 13. KM’lik yolu ise bitirmeden ekipleri bölgeden çektiği gelen bilgiler arasında.     

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa