SON DAKİKA

Haber Ekspress

İmamoğlu ve Akgün’e 2 siyasi partiden tam destek

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, 31 Mart seçiminde İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’de Dr. Hasan Akgün’ü destekleyeceklerini açıkladılar.

İmamoğlu ve Akgün’e 2 siyasi partiden tam destek
Bu haber 28 Mart 2024 - 14:20 'de eklendi.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Yurt Partisi ve Adalet Partisi’nden CHP adaylarına destek açıklaması.

CHP’nin Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısına Yurt Partisi Genel Başkanı ve geçmiş dönem İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekci ve siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akgün: Kıymetli desteğinizi asla unutmayacağız

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şöyle konuştu; “Bugün iki büyüğümüz Büyükçekmece’ye gelerek, Büyükçekmece seçimlerinde, İstanbul seçimlerinde bize destek vereceklerini, destek açıklamalarını yapacaklarını bana belirtmişlerdir. Çok teşekkür ediyorum her ilki genel başkanımıza. Yurt Partisi Genel Merkezi’nden buraya kadar gelen tüm arkadaşlarıma, Adalet Partisi Genel Merkezi’nden buraya kadar gelen bu güzel tabloya eşlik eden tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah memleketimizin, milletimizin, Büyükçekmece’nin, İstanbul’un hakkında hayırlı etsin. Sizin bu kıymetli desteğinizi asla unutmayacağız.’’

Tantan: Yerel yönetimler akademisi kurulsun

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Büyükşehir’de Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’de Hasan Akgün’ü destekleme kararı aldıklarını belirterek şöyle konuştu: “Geçmişten bugüne kadar destekledik. İnşallah bundan sonra da devam edeceksiniz. Ekrem Başkan’ı başından beri destekliyoruz. İnşallah o da kazanacak. Ülkemize katkı sağlayacak. Türkiye’nin ihtiyacı olan yerel yönetimler akademisini başkan kurarsa onun başına mutlaka senin geçmen lazım. Çünkü belediye konusunda yasal altyapılardan tutun da, meclis üyelerinin, belediye başkanlarının bütçe büyüklüğü içerisinde nasıl çalışması gerektiğini en iyi anlatacak olan sizsiniz. Öyle bir kadro oluşmasına ihtiyaç var. Öncelikle muhtarların, belediye meclis üyelerinin faaliyetlerinde nelere dikkat etmesi gerektiğini öğretecek olan sizden başka deneyimli eski bir belediye başkanı kalmadı artık Türkiye’de. O bakımdan da Ekrem Başkan’a söyleyeceğiz, yerel yönetimler akademisini kursun. Meclis üyesi olmak isteyen, belediye başkanı olmak isteyen insanlar oradan geçsinler. Size de başarılar diliyorum. İnşallah yine belediye başkanı olarak göreceğiz.’’

Öz: Belediyecilik dendiği zaman Hasan Akgün akla gelir

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz ise şu ifadeleri kullandı; ‘’Yerel seçimlerde partiden çok aday önemlidir. Bunun en canlı örneği yanımda duruyor. Hangi partinin adayı olursa olsun Hasan Akgün belediyeciliği en iyi bilen bir duayendir. Yarım asırlık belediyecilik hayatı vardır. Benim 38 senelik arkadaşım, dostumdur kendisi.  Kendisini 38 senedir hem dostum olarak hem de belediye başkanı olarak izliyorum. Küçükçekmece’de daha evvel Sefaköy’de başlayan belediyecilik serüveni 1986 senesinde Büyükçekmece’de belediye başkan yardımcılığıyla devam etti. Bakırköy Belediyesi’nin kuruluşunda olsun, geçmişte Küçükçekmece Belediye Şube Müdürlüğüydü o zaman, onun kuruluşunda olsun Büyükşehir’de olsun çok büyük tecrübeleri vardır.  Üniversite hayatından sonra mastır hayatı ve doktora hayatında tez konuları belediyecilikle ilgilidir. Uluslararası belediyeciliği çok iyi bilir. Avrupa’da çok müthiş deneyimleri vardır. Ben bu ülkeyi yönetsem hiç endişe etmeden yerel yönetimler akademisi kurarım. Ondan da rica ederim “Sevgili Başkanım buranın başına gel’’ derim.  Kendisi çok seviyorum. Belediyecilik dendiği zaman Türkiye’de Hasan Akgün akla gelir. Hasan Akgün belki Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adayı olabilir ama o bizim Adalet Partisi’nin de başkan adayıdır. Bizlere de karşısına rakip çıkarmak değil desteklemek yaraşır. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa