SON DAKİKA

Haber Ekspress

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU BÜYÜKÇEKMECE’YE GELİYOR

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU BÜYÜKÇEKMECE’YE GELİYOR
Bu haber 12 Mart 2019 - 15:49 'de eklendi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi’nce hayata geçirilen 20 dev eserin açılış törenini gerçekleştirmek üzere Büyükçekmece’ye geliyor.

Kılıçdaroğlu’nun Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte açılışını gerçekleştireceği eserler arasında Türkiye’nin en büyük mahalle parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı ve Belediye Hizmet binası da var.

Büyükçekmece’ye 20 dev eser

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mart Çarşamba günü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından hayata geçirilen 20 dev eserin açılış törenini gerçekleştirecek. Belediye hizmet binası, Büyük Atatürk Parkı, İsmet İnönü Lozan Parkı, muhtarlık hizmet binaları ve çözüm merkezleri, 4 adet sosyal tesis, 5 spor tesisi, 4 okul ve 3 cami için düzenlenecek coşkulu açılış törenine binlerce Büyükçekmecelinin katılması bekleniyor.

Büyükçekmece ailemizi bekliyorum”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “13 Mart Çarşamba günü Büyükçekmece tarihi günlerinden birini daha yaşayacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla önce Büyük Atatürk Parkı ardından da yeni belediye hizmet binamızın da aralarında bulunduğu 20 dev eseri Büyükçekmece ailemizin hizmetine sunacağız. Tüm büyük Büyükçekmece ailemi bu tarihi günde yanımızda olmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.

Açılış törenlerinin ilki saat 17:00’de Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek saat 18:00’de ise yeni belediye hizmet binası önünde toplu açılış töreni yapılacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa