SON DAKİKA

Haber Ekspress

İnstagramın en samimi iş kadını ile tanışın: Zeynep Odabaşoğlu

İnstagramın en samimi iş kadını ile tanışın: Zeynep Odabaşoğlu
Bu haber 30 Haziran 2021 - 22:41 'de eklendi.

Öğretmen, Ajans kurucusu, Marka danışmanı ve Influencer Zeynep Odabaşoğlu İş hayatında başarılı olduğu kadar aynı zamanda da herkese örnek bir aileye sahip…

Kadın girişimcilere destekleriyle dikkat çeken Zeynep Odabaşoğlu #güçlükadınlargüçlüyarınlar sloganıyla da örnek bir tavır sergiliyor.

Geleceğin digitalde olduğunu önceden gördüm. İstanbul Aydın Üniversite’si mezunu olan Zeynep Odabaşoğlu, sosyal medya paylaşımlarında sadece ürün ve marka tanıtımı değil mutlu ailesiyle de dikkat çekiyor. Aynı zamanda kurduğu ajansla bir çok kadına da iş desteği sağlıyor.
Geleceği gören ve girişimcilik ruhuyla hareket edebilen öngörü sahibi 30 yaşında ki genç kadın bunun avantajlarını şimdiden yaşadığını belirtiyor. Odabaşoğlu: Zamanında geleceğin digitalde olduğunu görüp instagram hesabıma ağırlık verdim. Türk markalarıyla yaptığım iş birliklerinin yanı sıra artık global markalardan da teklif almaya başladım ve buda beni gururlandırıyor. Bu sayede güzel markalar ve kaliteli ürünlerin tanıtımını yapabiliyorum.

Türkiye’de iş dünyasında kadın girşimcilerin konumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye’de başarılı olmuş çok sayıda kadın girişimci var. Bir o kadar da iyi projesi olan, hayata geçirmeyi bekleyen, cesareti olmayan, hevesi kırılan kadınlar var. Kendi işlerini kurmak isteyen kadınlar cesaretli adımlar atmaktan korkmasınlar. Önlerine çıkan engellerden kendilerine olumlu çıkarımlar yaparak yollarına devam etsinler. Başarı, istikrarlı adımlarla ilerlenmesi gereken bir yoldur. Ekonomik özgürlüğün getirdiği özgüvenin tadını bir kez aldıklarında hep daha fazla çalışma ve kendilerini geliştirme motivasyonuna sahip olacaklardır. Önemli olan kırılma noktasına ulaşana kadar vazgeçmemek. Başaran herkes bunu bu şekilde başarmıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa