SON DAKİKA

Haber Ekspress

İstanbul Dernekler Federasyonu’ndan muhteşem gece

İstanbul Dernekler Federasyonu muhteşem bir gecede bir araya gelerek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler.

İstanbul Dernekler Federasyonu’ndan muhteşem gece
Bu haber 21 Ocak 2019 - 17:28 'de eklendi.

İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu birlik, beraberlik ve dayanışma için düzenlediği etkinliğe yoğun katılım olurken 31 Mart Yerel Seçimleri’nde aday olan belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, muhtar adayları bu gecede buluşma fırsatı buldular. İDF’in geleneksel olarak gerçekleştirdiği gece, sanatçı Temel Mar’ın, performansıyla muhteşem bir şölene dönüşürken Ümraniye Prenses Toplantı Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe siyasi parti temsilcileri, belediye başkan aday adayları, meclis üyesi ve muhtar adaylarının yanı sıra birçok Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katılarak dayanışmanın güzel örneğini göstermiş oldular. Katılımcılar yapılan ikram ile beraber müzik ziyafetiyle de gönüllerince eğlendiler.

YERLİ: HAKLARIN KORUNMASINI SAĞLAYACAĞIZ

İlk olarak İDF Genel Başkanı Velişan Yerli konuşmasını yapmak için kürsüye davet edildi. Başkan Yerli, konuklarını selamladıktan sonra, yaptığı konuşmada önemli mesajlar vererek, “Değerli dostlarım, siyasi partilerimizin temsilcileri, belediye başkan, meclis üyesi ve muhtar adaylarımız, sivil toplum örgütleri ve basınımızın saygı değer mensupları, federasyonumuzun saygı değer üyeleri gecemize katılarak bizleri onurlandırdınız, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Federasyonumuz 2003 yılında kurulmuş, aynı amaçlı yöre ve il dernekler ile bir araya gelerek kuruluşu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Amacımız her örgütlü yapının olduğu gibi bizimde üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde yasalar karşısında haklarımızın korunmasını sağlamaktır” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN KUTLAMA MESAJI

Başkan Yerli, “Biz kuruluş anayasamız olan tüzüğümüzde de belirttiğimiz üzere tarafız. Neyin tarafıyız? Laik, çağdaş ve sosyal bir devletin tarafıyız, eşitliğin, kişi hak ve özgürlüklerin tarafıyız, birlikte üretip, birlikte paylaşmanın tarafıyız, eğitimde, demokratik bir eğitimden ve fırsat eşitliğinden yana tarafız, ülkemizi yönetenlerin, kendi çocuklarını açmış olduğu eğitim kurumlarında okutmalarından yana tarafız. Değerli dostlar, kısadan hisse, aydınlık bir gelecek arzusundayız. Yarının gençleri olacak çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke bırakmaktan yana tarafız. Bu duygularla, Nazım Hikmet RAN, ustanın sözleriyle konuşmama son vermek istiyorum.Ve dövüşebilirim doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum her şey ve herkes için yaşım başım bana engel değildir.” diyerek konuşmasını tamamladı. Gece halaylarla devam ederken davetliler İDF yönetimine kendilerini böyle bir gecede bir araya getirerek güzel bir gece yaşattıkları için memnuniyetlerini ileterek teşekkür ettiler. Yoğun bir katılımın gözlendiği gece canlı müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar devam ederken, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve Sivil Toplum Kuruluşları da kutlama mesajı ve çelenk gönderdiler.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa