SON DAKİKA

Haber Ekspress

İstanbul Emniyeti’nde flaş değişim!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki İlçe ve Şube müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı. 39 ilçe emniyet müdürü ve 54 şube müdürlükleri değişti. Yeni Terörle Mücadele Şube Müdürü Gökhan Nazlım oldu.

İstanbul Emniyeti’nde flaş değişim!
Bu haber 02 Eylül 2018 - 8:54 'de eklendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde uzun süredir beklenen il içi tayinler açıklandı. 34 il emniyet müdür yardımcılığı, 39 İlçe ve 54 şube müdürlüğünün yer aldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki tayinlerde çok büyük değişiklikler olmaması dikkat çekti.

39 ilçe emniyet müdür ve 54 şube müdürlüklerine atama yapıldı. Ayrıca İl Emniyet Müdür Yardımcıları’nın görev dağılımı da belirlendi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Gökhan Nazlım oldu. İstihbarat, Organize, Mali Şube ve Kaçakçılık Şube Müdürleri görevlerinde kaldı.

Personel Şube Müdürlüğü’ne Gökhan Bambal atandı. Personel Şube eski Müdürü Ömer Kumlu ise Eyüp Sultan İlçe Emniyet Müdürü oldu. Medya – Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü Murat Çaykara yapıldı. Medya – Halkla İlişkiler ve Protokol eski Şube Müdürü Hüseyin Güleç ise Beykoz İlçe Emniyet Müdürü oldu. Atatürk Havalimanı Şube Müdürü ise Deniz Engin oldu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa