SON DAKİKA

Haber Ekspress

İstanbul’da ‘Kurt Kapanı – 8’ denetimi

İstanbul’da ‘Kurt Kapanı – 8’ denetimi
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 16:51 'de eklendi.

İstanbul genelinde birçok noktada “Kurt Kapanı – 8” denetimi gerçekleştirildi. Denetimlere İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki tüm şube ve ilçelerden polisler katıldı. Polis helikopteri de uygulamaya havadan destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki, tüm şube ve ilçelerden polislerle İstanbul genelinde önceden belirlenen birçok noktada “Kurt Kapanı – 8” uygulaması gerçekleştirildi. Denetimler yapılan yerlerden birisi de Fatih’te Millet Caddesiydi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri şüpheli araç ve kişilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Şüpheli görülen araçlar durdurularak didik didik aranırken, şüpheli kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yapıldı. Uygulamaya katılan polis köpeği de araçların içinde arama yaptı. Polis helikopteri de uygulamaya havadan destek verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa