SON DAKİKA

Haber Ekspress

İstanbul’da polise saldırının arkasından El-Kaide çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Silivri’de görevli polislere satır ve bıçakla saldıran kişinin El-Kaide terör örgütüyle bağlantılı olduğunu söyledi…

İstanbul’da polise saldırının arkasından El-Kaide çıktı
Bu haber 23 Ağustos 2022 - 16:50 'de eklendi.

Silivri’de satırlı ve bıçaklı bir saldırgan, kaymakamlıkta görevli polis memurlarına saldırdı. Saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayda bir polis memuru da hafif şekilde yaralandı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan El-Kaide’li teröriste ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bildiğimiz bir tip, arkadaşlar gereğini yerine getirdiler” ifadelerini kullandı.

“HALİS BAYANCUK DENİLEN GRUPLA İKTİSATLI”

Soylu, “Daha önce bizim Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri’nin (BÖF) iki üç sefer görüştüğü o zaman da tespit ettikleri akli dengesi yerinde olmayan, son zamanlarda da Halis Bayancuk denen bir gruba iltisak etmeye çalışan bir tip. Arkadaşlar gereğini yerine getirdiler” dedi.

HALİS BAYANCUK KİMDİR?

“Ebu Hanzala” kod adlı Halis Bayancuk, terör örgütü El-Kaide kapsamında yargılandığı davada, “silahlı terör örgütü kurma ve yönetme” suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa