SON DAKİKA

Haber Ekspress

İSTANBULLU FOTOĞRAFÇILAR KORSAN FOTOĞRAFÇILARA KARŞI…

İstanbullu fotoğrafçılar mesleki sorunlarını yetkililere anlattı.

İSTANBULLU FOTOĞRAFÇILAR KORSAN FOTOĞRAFÇILARA KARŞI…
Bu haber 13 Aralık 2019 - 12:38 'de eklendi.

İstanbul Profesyonel Fotoğraf Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu, başkan Dilek Camcı eşliğinde Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür Merkezi’nde topladı.

İstanbul Profesyonel Fotoğraf Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Camcı fotoğrafçılık mesleği hakkında kayıt dışı çalışanların engellenmesi konusunda resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştireceklerini belirterek, “Odamızın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapacağımız bu ziyaretlerde mesleğimizin sorunlarının giderilmesi ve gerekli önlemlerin alınması için öneri ve taleplerimizi konuştuk. Bu konuda üyelerimizin görüşlerini aldık, karşılıklı istişarede bulunduk” dedi.

Camcı, toplantıya katılan fotoğrafçı esnafının dilek ve şikayetlerini dinleyerek fotoğrafçı meslektaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber: Cenk TÜRKEZER 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa