SON DAKİKA

Haber Ekspress

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR POLAT’TAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı Özdemir Polat, seçim sonuçlarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR POLAT’TAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
Bu haber 27 Haziran 2018 - 18:31 'de eklendi.

Her gün dur durak bilmeden seçim çalışması yapan İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı Özdemir Polat’ın yaptığı o basın açıklamasının tam metni:

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini geride bıraktık. Halkımız demokrasiye olan inancını seçime katılım oranını tarihin en yüksek oranıyla gerçekleştirerek göstermiş, milletin iradesi sonuçlanmıştır. Rabbim ülkemiz ve insanlarımız için hayır nasip etsin.

Ülke genelinde olduğu gibi İstanbul 3. Bölge’de de seçimlere katılım yüzde 88.5 gibi yüksek bir orana ulaştı. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun; hem seçim öncesi gösterilen sağduyu nedeniyle, hem de sandığa giderek demokrasiye sahip çıkılması nedeniyle başta kadın ve gençlerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaşadığımız baskın seçimin partimiz açısından da önemli sonuç ve kazanımları olmuştur. Cesurlar hareketi olarak başlayan, tüm baskı ve engellemelere rağmen partileşerek seçimlere giren, benim de mensubu ve adayı olmaktan büyük onur duyduğum İYİ Parti 7 ay gibi kısa bir süre sonunda, bu baskın seçimi ülke genelinde %10 gibi önemli bir oy alarak tamamlamış ve meclise 43 vekil göndermiştir.

Merkez medyanın; İYİ Parti adayları, programı ve Cumhurbaşkanı Adayımız, Cesurlar hareketinin lideri Sayın Meral Akşener’i adeta yok sayan tutumu, seçim çalışmaları süresince önümüze çıkarılan tüm engellemeler ve rakip partilerin teşkilat ve ekonomik güçleri göz önüne alındığında almış olduğumuz her bir oyun kıymeti daha da anlamlı hale gelmiştir.

24 Haziran seçimlerinde aldığımız bu sonuç partimizi Türkiye merkez sağ siyasetinin geleceği açısından önemli bir konuma taşımıştır.

Bizler için mücadele henüz yeni başlamıştır. Genel Merkez kadrolarımız, seçilen vekil arkadaşlarımız ve gelecekte daha da güçlenecek teşkilatlarımız ile yarınlara büyük bir özgüven ve umutla yürüyoruz.

Ülkemizin iyilik dolu geleceğine birlikte bakma arzumuz tüm farklı düşünce ve kimliklerle birlikte yarınlara yürüme gayretiniz devam edecektir. Bizim için sadece bir seçim sona ermiştir. Ancak ülkemizin aydınlık yarınları ve huzur içinde bir ülke için halkımıza hizmet etmeye, yaşamın her alanında var olmaya devam edeceğiz.

Umut dolu gelecek günler için Türkiye’nin Cesur Lideri Sayın Meral Akşener öncülüğünde çalışmalarımız aralıksız sürecektir.

Seçim sürecinde çalışmalarımıza destek veren tüm dostlarıma, partililerime, vatandaşlarımıza ve bu seçim sürecinde gece gündüz demeden benimle birlikte koşturan ekip arkadaşlarıma gönül dolusu teşekkür ederim.

Seçim bölgemiz olan 3. bölge başta olmak üzere Milletvekili seçilen tüm dava arkadaşlarımı kutlar başarılar dilerim.

Sevgilerimle…

Özdemir Polat

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa