SON DAKİKA

Haber Ekspress

İYİ PARTİ SİLİVRİ GAZETECİLERİ UNUTMADI

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bölgedeki yerel gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, “Umarız ki baskıyla, sansürle uğraşmayacağınız özgürce çalışabileceğiniz günler gelsin” dedi.

İYİ PARTİ SİLİVRİ GAZETECİLERİ UNUTMADI
Bu haber 14 Ocak 2019 - 18:44 'de eklendi.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, bölgedeki yerel gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bir araya geldi. Silivri Kordon’da yer alan Nilüfer Cafe’de düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Silivri Belediyesi başkan aday adayı Erdinç Tabak, İYİ Parti Silivri Belediyesi meclis üyeliği aday adayları Murat Çakır, Dündar Konuk, Yiğit Efe Pehlivan, Dr. Ümit Seçkin, Buse Ersaraç, Mert Sapmaz, Ardıl Akıl ve basın mensupları katıldı.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, gazetecilerin bu özel gününe ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Halkımızın aydınlatılması adına zor şartlar altında görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve mesleklerinde başarılar diliyoruz. Umarız ki baskıyla, sansürle uğraşmayacağınız özgürce çalışabileceğiniz günler gelsin. Sizler de daha iyi olun, Türkiye de daha iyi olsun.” dedi.

Tabak: Silivri’de temiz siyaseti yaygınlaştıracağız

İYİ Parti Silivri Belediyesi başkan aday adayı Erdinç Tabak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Yerel yönetimlerin belediye başkanı, meclis üyeleri ve ilçe başkanlarının dışında en büyük unsuru basın mensuplarıdır. Çünkü bir ilçedeki her gelişmenin hesabını sorar ve görürler. Biz de Silivri’de bir yola çıktık. Eğer burada belediye başkanlığı görevine layık görülürsek basın ile olan diyaloğumuzu hep beraber göreceğiz. Basın mensuplarının hepsi benim meclis üyem olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde beraber çalışma fırsatı buluruz. Görev verilirse eğer burada temiz siyaseti burada yaygınlaştıracağız. O onun adamı, bu bunun hemşehrisi kimseyi kayırmanın hesabını yapmayacak. Düzgün bir seçime girerek iyi bir idare yapmanın hesaplarını yapacağız.” dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER: Suat Can Yurdum

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa