SON DAKİKA

Haber Ekspress

İYİ PARTİ’DEN ALİ KILIÇ’A DESTEK

İYİ PARTİ’DEN ALİ KILIÇ’A DESTEK
Bu haber 20 Mart 2019 - 15:53 'de eklendi.

İyi Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, Maltepe’de görkemli bir dayanışma gecesi düzenledi. Yüzlerce partilinin katıldığı gecede konuşan CHP Maltepe Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Ali Kılıç, “31 Mart günü hep birlikte kol kola sandığa gidecek, 1 Nisan sabahı Türkiye’de tarihi hep birlikte yazacağız” diye konuştu.

Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, İyi Parti Genel İstişare Kurulu Üyesi Neslihan Seven, İyi Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve yüzlerce parti üyesi katıldı. Konuşmasına İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu selamlayarak başlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Daha parti doğum aşamasındayken bütün zorluklara göğüs geren bir anneyi, doğusundan batısına herkesi kucaklayan Meral Akşener’e sevgi saygılarımızı gönderiyoruz. Aynı şekilde ‘İki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyet, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’dir’  ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bu mirasına sahip çıkan, her koşulda daha fazla demokrasi ve insan hakları için mücadele eden, tek parti düzenine karşı direnen, Çok sesli bir parlamento için milletvekillerini İyi Parti’ye gönderen daha sonra ittifaka sahip çıkan sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu saygı ve sevgi ile selamlıyoruz” dedi.

“HERKESİ BU GÖNÜL SOFRASINDA YERİ VAR”

Maltepe’de birlikteliğin Türkiye’ye de yansıyacağını ve 1 Nisan’da Türkiye’de yeni bir tarih yazılacağını ifade eden Kılıç, “Anadolu’da bir gelenek vardır. Anadolu insanı bir defa ikrar verdiği zaman bir daha ikrarından dönmez. Biz İyi Parti ve CHP olarak Genel Başkanlarımız nezdinde birbirimize ikrar verdik. Bize düşen buna sahip çıkmak ve ikrardan dönmemektir. Meral Akşener’in dediği gibi herkesin bu gönül sofrasında yeri vardır. Çünkü bu gönül sofrasında biraz Hz. Mevlana, biraz Yunus Emre, biraz Hacı Bektaş Veli vardır. Çanakkale Zaferimizin 104’ün yılını kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. O savaş sonrasında bir İngiliz general, ‘Öyle gökten melekler yağmadı, bir sarı saçlı, mavi gözlü bir dev çıktı. Biz savaşı öyle kaybettik’ diyor. Tarihteki değişimler ve devrimler küçük adımların sonucunda gerçekleşir. Bugün Meral Akşener’in ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yan yana gelip attığı bu adımlar büyük değişimleri getirecektir. Şükürler olsun Rabbim’e ki, Maltepe’de şu çatı altında önceden, farklı görüşlerde olsak da İyi Partisiyle, CHP’siyle, sağcısı ve solcusuyla bir araya gelerek herkesin özgürce yaşamak istediği bir Türkiye için, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’si için 31 Mart günü hep birlikte kol kola sandığa gidecek, 1 Nisan sabahı Türkiye’de tarihi hep birlikte yazacağız” diye konuştu.

İYİ PARTİ’DEN ALİ KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Başkan Ali Kılıç’ın sözlerini büyük bir coşku ve mutlulukla dinleyen partililer, sık sık alkışlarla destekledi. İyi Parti’nin kurulduğu günden bu yana özellikle Maltepe’de Başkan Ali Kılıç’tan önemli bir destek gördüğünü ifade eden İyi parti İlçe Başkanlığı Kılıç’a teşekkür ederek, sonuna kadar destek sözü verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa