SON DAKİKA

Haber Ekspress

İYSA’dan yılbaşı partisi

İYSA’dan yılbaşı partisi
Bu haber 24 Aralık 2021 - 16:40 'de eklendi.

İYSA Medya Grup, İstanbul Nişantaşı’nda bulunan binasında yılbaşı daveti verdi…

Birçok ünlünün, cemiyet ve iş dünyasının tercih ettiği oyunculuk akademisi, menajerlik ve PR – Basın Danışmanlığı şirketi olan İYSA Medya Grup, Nişantaşı’nda yer alan binasında harika bir yeni yıl daveti verdi.

İYSA Medya Grubun kendi personeli yanı sıra, çok sayıda ismin katıldığı davette misafirler İYSA Medya Grubun keyifli atmosferinde yeni yıl heyecanını yaşadı. DJ ve ikramlar eşliğinde sohbet eden konuklar, aynı zamanda İYSA Medya Grubun hizmetlerini, projelerini ve başarılarını dinleme fırsatı buldu.

2022’de yurt dışına da açılmayı hedefleyen İYSA Medya Grup, yeni yatırımları hakkında da konuklarına bilgiler verdi. İYSA Medya Grup bünyesinde; oyunculuk akademisi, PR – basın danışmanlığı ve menajerlik bulunuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa