SON DAKİKA

Haber Ekspress

İzmir Alaçatı Lions Branch Kulübü nden “100. Yılında 100 Nefes” Projesi

İzmir Alaçatı Lions Branch Kulübü nden “100. Yılında 100 Nefes” Projesi
Bu haber 15 Ekim 2023 - 19:51 'de eklendi.

 

İzmir Alaçatı Lions Branch Kulübü Yönetimi, “100. Yılında 100 Nefes” sloganı ile 100 adet sakız ağacı fidanın dikilmesi amacıyla düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğini gerçekleştirdi.
Etkinliğe, siyasetten, stk yöneticilerine, iş dünyasından ve basın – medyadan isimler katılım gösterdi.

Etkinlikte konuşan İzmir Alaçatı Lions Branch Kulübü Başkanı Neslihan KARAYILAN, ” Doğa susmuyor ve doğa affetmiyor. Nefes almak ve nefes almamızı sağlamak istiyor. Bugün şehirleşen dünya nedeniyle son 50 yılında şehirlerdeki ısı giderek artış göstermiştir. Yani küresel ısınma, susuzluk bugünle birlikte önümüzdeki sürecin en önemli sorunu. Dünyada adalet diye bir şey yok. Adalet bizim hepimizin el ele vererek yaratacağı bir kavramdır. Ama ne yazık ki adalet de adaletsizliğe uğradı. Oysa bir kurdun bir kuşun, bir karıncanın ve bir ağacın bile hakkı vardı üzerimizde. Unuttuk! Şimdi hatırlama zamanı” diyerek, ” dileğim odur ki, yüzler bin, binler yüz binler olur” temennisinde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa