SON DAKİKA

Haber Ekspress

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Ödüle Doymuyor

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Ödüle Doymuyor
Bu haber 13 Temmuz 2020 - 11:55 'de eklendi.

İKÇÜ Medya ve İletişim Bölümüne Bir Ödül Daha geldi

Umut Uçar- Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın (ARVAK) düzenlediği, A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması 2020’den İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne (İKÇÜ) önemli bir ödül daha geldi.

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü adına A Awards Üniversite Medya Junior kategorisinde finale kalan iki ekipten biri, Türkiye ikincisi olurken; ikinci ekip de 200’den fazla projenin yarıştığı yarışmada ilk sekiz içinde yer alarak finale kalma başarısı gösterdi.

Üniversitelerin İletişim Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu ekiplerin yarıştığı A Awards Üniversite Medya Junior kategorisinde geçen yıl birinciliği göğüsleyen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü, bu yıl iki ekibi ile finalde yer aldı.

Dr. Öğretim Üyesi Erdem Geçit ’in danışmanlığındaki Mehmet Can Çiftçi, Cemre Özkan, Bicem Ünsal’dan oluşan ‘Markup Junior’ proje ekibi Türkiye ikincisi olurken; Nazlı Türkkan, Nihan Yontucu, Ayseli Buse Duman ile Sebiha Kaş’dan oluşan ekip de İKÇÜ’yü finalde başarıyla temsil etti.

Bölüm akademisyenleri Doç. Dr. Nazım Ankaralıgil, Dr. Öğr. Üyesi Erdem Geçit,

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yalçın ile ödüllü öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’yi makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. İKÇÜ’lü öğrencilerin başarısından duyduğu mutluluğu paylaşan Rektör Prof. Dr. Köse, üniversitelerin başarıda birbirleriyle yarış halinde olduğunu, İKÇÜ’nün de bu başarı yarışında çok önemli yerlere ulaştığını ifade etti. Prof. Dr. Köse, “Modern dünyanın en önemli iletişim aracı medya ve iletişim. Bu alanda etik ve yerli değerlere bağlı olarak ülkemizi daha ileri götürecek çalışmalarda imzalarınızın olacağına olan inancım tam. Bu ödüllerle siz, ülkemizin geleceğinde çok önemli roller üstleneceksiniz. Biz de dinamik karomuzla sizleri geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Sizlerin azmi ve gayreti ile akademik kadromuzun liderliği birleşince başarının gelmesi de kaçınılmaz oluyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversitemize ödülün getirilmesinde emeği geçen siz öğrencilerimi ve değerli hocalarımızı tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaret sonrası yarışma hakkında bilgi veren İKÇÜ Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Erdem Geçit ise bu gibi ödüllerin gençlerin mezun olduktan sonraki iş hayatına çok önemli katkılarının olduğunu vurguladı. Geçit, “Geçen yıl ödül alan öğrencilerimiz, uluslararası reklam ajanslarında staj hakkı kazandılar. Bu gibi önemli yarışmalarda kazanılan başarı, edinilen deneyimler, öğrencilerimizin portföyüne çok ciddi katkılar sağlıyor. Dekanımız Prof. Dr. Turan Gökçe’nin her daim öğrencilerimize olan desteği ve teşviklerinden aldığımız güçle TRT başta olmak üzere sektörde çok önemli kurumlardan son iki yılda beşi birincilik olmak üzere 8 önemli ödül kazandık. Sadece İzmir’de değil Ege Bölgesinde de ödül alan tek fakülte olarak ayrı bir gurur yaşıyoruz. Bizim çalışmalarımıza ve gelecekteki projelerimize motivasyon sağlayan bu tür ödüllerin devamı için çaba göstermeye devam edeceğiz ” diye konuştu.

Ziyaret, Rektör Köse’nin finale kalan ve ödül alan öğrencilere teşekkür belgesi vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa