SON DAKİKA

Haber Ekspress

İZMİR’İN GENÇ İŞ İNSANI OĞUZ ŞALVIZ’IN KARDEŞİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

İZMİR’İN GENÇ İŞ İNSANI OĞUZ ŞALVIZ’IN KARDEŞİ DÜNYAEVİNE GİRDİ
Bu haber 11 Temmuz 2020 - 0:11 'de eklendi.

Umut Uçar/ Haberilizm İzmir Alsancak Uygulama oteli Agora bahçesinde yapılan nikah töreninde Şalvız ve Ertop ailelerinin yanı sıra bir araya gelen davetliler keyifli anlar geçirdi.
İzmir siyasetinin ve iş dünyasının tanınan ismi Oğuz Şalvız’ın kardeşi Alper Şalvız ile Ertop ailesinin biricik kızları Gülcan Ertop hayatını birleştirdi …
Çiftin nikah şahitleri ise 24-25-26.dönem milletvekili Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Selçuk Özdağ oldu. ..

Geceye Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr Ahmet Davutoğlu telgraf göndererek genç çifte Bir ömür boyu mutluluklar dileklerini iletti

GELECEK PARTİSİ MENSUPLARI TÖRENDE YERİNİ ALDI. ..
Geceye birçok davetlinin yanı sıra Gelecek partisi genel merkez yetkilileri katılım gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kurucular Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler, Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Cemal Eğin, Erdoğan Şener, Hakverdi Altuğ. Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin Gelecek Partisi Aydın il başkanı Ali İhsan Dilmen İzmir ve Manisa il yöneticileri, İnsan hakları Konfederasyonu başkanı Hayrullah Eligül düğünün davetlileri arasındaydı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa