SON DAKİKA

Haber Ekspress

KAHRİMAN ‘DEVA İFTARLARI’NA KATILDI

28’nci dönem Deva Partisi İstanbul 3’ncü bölge milletvekili aday adayı olan Halis Kahriman ramazan ayı dolayısıyla iftarda vatandaşlar ile buluştu. Halis Kahriman ve ekibi Esenyurtlu vatandaşlar ile birlik ve beraberlik sofralarında oruç açtılar.

KAHRİMAN ‘DEVA İFTARLARI’NA KATILDI
Bu haber 03 Nisan 2023 - 17:04 'de eklendi.

Halis Kahriman katıldığı iftar programlarında Ramazan ayının, ülkemize milletimize bereket getirmesini diledi. Kahriman, “Deva Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatımızın “DEVA İftarları” çerçevesinde mahallelerimizde organize ettiği iftara katıldık. Balıkyolu Mahallemizde komşularımız ile iftar yaptık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Destekleri için komşularımıza teşekkür eder, afiyetler diliyorum. Esenyurt Mehmet Akif Ersoy, Güzelyurt, Mehterçeşme ve Yeşilkent Mahalle temsilcilerimizin organize ettiği İftar programı’na katıldık. Esenyurtlu komşularımızla iftarımızı yaptık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik, hasret giderdik.  Bu programları hazırlayan ve bizi davet eden ekibimize teşekkür eder. İftar davetine icabet eden tüm hemşerilerime afiyetler diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa