SON DAKİKA

Haber Ekspress

KAHRİMAN, DOĞAN ARASLI ESNAFINI GEZDİ

KAHRİMAN, DOĞAN ARASLI ESNAFINI GEZDİ
Bu haber 27 Haziran 2022 - 16:33 'de eklendi.

Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman, Doğan Araslı Bulvarı esnafını ziyaret etti.
İlçenin en büyük ve ana caddesi olan Doğan Araslı Bulvarında, Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman ve parti yöneticileri esnafları ziyaret ederek sorunlarını, sıkıntılarını dinledi.
Esnafların çay ikramlarını geri çevirmeyen Kahriman, ülkede yaşanan ekonomik zorluklar, hayat pahalılığı ile alım gücünün düşmesi ile  esnafında satış yapamaz hale geldiğini ve esnafın can çekiştiğini ve bunu yakından takip ettiklerini söyledi.

Başkan Kahriman, “Doğan Araslı Bulvarı,
Esenyurt’un ana Caddesi olan Doğan Araslı’da enflasyona karşı mücadele eden,can çekişen esnafı ziyaret ettik. Ekonomi’den hukuka, demokrasiden insan haklarına,yani kangren olmuş sisteme yenik düşen vatandaşın dertlerine DEVA olmaya söz verdik” deri.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa