SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kalitenin değişmeyen ismi Çakır İletişim

Yıllardır teknolojinin değişmeyen teknik servis ustaları ile son teknolojik ürünlerin cihaz bakımının özenle yapıldığı iletişim merkezi…

Kalitenin değişmeyen ismi Çakır İletişim
Bu haber 26 Temmuz 2023 - 11:43 'de eklendi.

Dünyanın artık vazgeçilmezleri arasında teknolojik cihazlar, bunun en kullanışlı olanı ise mobil cihazlar, yani cep telefonu ve tabletler. Bu cihazlar dünya üzerinde ve ülkemizde hemen hemen herkeste var.

Mobil dünyasına bu kadar rağbet olunca haliyle bu elektronik cihazlarda arızalarda fazlasıya oluyor. Çakır İletişim gerek yazılımsal olarak, gerekse donanımsal olarak işine en çok sahip çıkıp işine saygı duyanlar arasında. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Çakır İletişim, işinin hakkını fazlasıyla vermekte.

Van’ın neresinde olursanız olun sorunlarınızla ilgilenmekten büyük zevk alan bu firma Iphone, Samsung ve diğer markalarda ustalığını konuşturmayı hep başarmıştır. Mobil cihazlarda her türlü sorunun üstesinden gelen firma, gerek yazılımsal olsun gerekse donanımsal olsun elinde bulundurduğu cihazlarla soruna hemen müdahale ediyor.

Çakır İletişimde ayrıca tüm telefon aksesuarları ve sıfır ve 2. el telefonlar sorunsuzca bulunmakta.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa