SON DAKİKA

Haber Ekspress

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME!

Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu’nda yaşanan görüntüler hem yerel hem de ulusal basına konu olmuş, okulların tadilat işlerini üstlenen İBB yetkileri tepki görmüştü. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME!
Bu haber 20 Eylül 2018 - 9:20 'de eklendi.

“KAMUOYUNU BİLGİLENDİRMESEYDİ DAHA İYİYDİ”

‘Kamuoyunu Bilgilendirme’ başlığı ile yayımlanan basın açıklamasını okuyan bazı Beylikdüzü sakinleri, “AK Parti İlçe Başkanı kamuoyunu bilgilendirmeseydi daha iyi olurdu. Yaptığı açıklamalar bazen partiye ve kendisine zarar verdiği gibi, İmamoğlu’nun hanesine artı olarak yazılıyor” şeklinde serzenişte bulundu.

BAŞKAN IŞIK’IN BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ:

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME;

Değerli Basın Mensupları,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; 500 milyon TL’ye yakın borcu olan Beylikdüzü Belediyesi’nin her sene yarım bıraktığı ve sonradan kendilerinin devreye girmek zorunda kaldığı okul tadilatları için bu yıl aynı sıkıntıyı yaşamamak adına en başından tadilatların İBB tarafından yapılması kararını almıştır.

10 Eylül’de İBB’nin tüm tadilatları bitirmiş olmasına rağmen 19 Eylül 2018 tarihli Bizimkent İlköğretim Okulu ile alakalı medya haberlerinde, bir öğrenci yavrumuzun okul bahçesinde istiflenmiş kiremitlerin üzerinde oynarken düştüğü konu edilmiştir. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi hedef gösterilmeye çalışılmıştır.

İçeriği kurgu ve düzmeceye dayalı olayın gerçek yönü şu şekilde gelişmiştir:

İBB, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına yönelik okul tadilat işlemlerini ilçemizdeki tüm okullarda en nitelikli ve sağlıklı şekilde 10 Eylül’de tamamlamıştır.

Ancak, 15 Eylül’de yağan yoğun yağmurdan dolayı Bizimkent İlköğretim okulunun çatısında hasar meydana gelmiştir. Bizimkent İlkokulu idarecileri de aldıkları kararla Okul Aile Birliği hesaplarından karşılayarak aldıkları çatı malzemelerini okul bahçesine istiflemiştir.

Bir okulda meydana gelen küçük dahi olsa kabul edilemez bir ihmalkarlıktan dolayı yaşanan kazayı, yavrumuzu bir kenara bırakarak siyasi malzeme aracı olarak kullanmak isteyen, olayın, AK Parti İlçe Başkanlığı ve İBB ile en ufak bir ilgisi bulunmamasına rağmen hedef şaşırtan, algı ve makyaj zihniyetini biz öteden beri tanıyoruz.

Eğitim alanını siyasete malzeme yapmak için her türlü fırsatı kollayan iftira merkezlerinden çıkan, asılsız, gerçek dışı beyanların çürütülmesi için bu açıklamayı yapmak zarurete dönüşmüştür.

Talihsiz kaza için yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Beylikdüzü’ndeki tüm okulların bakımını gerçekleştiren başta İBB Başkanımız Mevlüt Uysal olmak üzere emeği geçen herkese tekrar şükranlarımızı sunarız.

                                                                                                                         Mustafa Necati IŞIK

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı

 

BEYLİKDÜZÜ HALKI ADINA SAYIN IŞIK’A SORUYORUZ:

  • Beylikdüzü Belediyesi’nin her sene yarım bıraktığı ve sonradan İBB’nin tamamladığını iddia ettiğiniz okullar hangileridir?
  • 10 Eylül tarihinde İBB tüm okullardaki tadilat işlerini nitelikli ve sağlıklı şekilde tamamladığını iddia ediyorsunuz ama sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar bunun aksini kanıtlıyor. Siz ilçe başkanı olarak tüm okulları gezdiniz mi?

  • Bir okulun Okul Aile Birliği hesaplarında bütün çatıyı yenileyebilecek kadar para bulunuyor mu? Madem o kadar çok para bulunuyor, tadilatlar neden Okul Aile Birliği hesaplarından karşılanmıyor?
  • Siyasi malzemeden bahsetmişsiniz ama okulların yanına asılan pankartlarda tadilatların İBB tarafından yapıldığı yazmakta. Bu pankartlar için de ‘Siyasi Malzeme’ tanımını yapmak doğru olmaz mı?

  • Belediye yetkilileri, dört senedir okullara 42 MİLYON TL tadilat parası harcadıklarını ifade ettiler. Siz AK Parti İlçe Başkanı olarak bu 42 MİLYON gibi uçuk bir rakamın nerelere harcandığının hesabını sordunuz mu?
  • Sayın Işık, Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olmak gibi bir düşünceniz var mı?

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa