SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kaos ilçesi Avcılar’ı kuş karıştırdı

Kaos ilçesi Avcılar’ı kuş karıştırdı
Bu haber 19 Ekim 2023 - 12:51 'de eklendi.

Skandallarla gündeme gelen Avcılar’da şimdi de gündeme bir kuş oturdu. Özellikle Avcılar Belediyesi ve Avcılar CHP içinden haberler veren Avcılar Kuşu ilçe gündemini de karıştırmış durumda. Kaosun bir dakika eksik olmadığı bir ilçe olan Avcılar’da bunca söylenti varken Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin sessizliğe bürünmesi ise oldukça dikkat çekiyor.

Erdal, Bülo, Zeki

Bazı isimler üzerine büyük iddilar ortaya atılırken özellikle belediyede bazı isimlerin yaptığı hukuksuz işler kamuoyu ile paylaşılmaya başlandı. Erdal, Bülo, Zeki isimlerini kullanarak sürekli paylaşımlar yapan Avcılar Kuşu isimle kullanıcı için ilçede yoğun bir arama seferberliği başlatılmış durumda. Fırıldak, lan, kanka, yavşak kelimeleri ile isimleri büyük zan altında bırakan “Avcılar Kuşu” isimli sosyal medya kullanıcısının takipçileri ise her geçen gün daha çok artıyor.

Hedefte Zeren var

Avcılar’da yıllardır büyük bir talan olduğunu her fırsatta belirten ve bunu yapanların isimlerini tek tek paylaşan kullanıcı, yakın zaman içinde emniyet tarafından gözaltına alınmış ancak kısa bir zaman sonra serbest bırakılmıştı. Avcılar’da bir kesim ilçe gündemini karıştıran bu ismin belediyeden biri olduğunu düşünürken bazı kişiler ise yapılan paylaşımların dış kaynaklı olduğu fikrinde birleşiyor. Hedefine uzun zamandır Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren’i oturtan Avcılar Kuşu’nun hedefinde daha birçok ismin olduğu da biliniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa