SON DAKİKA

Haber Ekspress

KARA, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

KARA, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA
Bu haber 15 Mart 2019 - 18:18 'de eklendi.

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile örnek projelere imza atan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın daima yanında oluyor.

Göreve geldiği günden itibaren ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına yetişmeye çalışan ve onlarla yakından ilgilenen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gerçekleştirdiği projeler ile de desteklerini esirgemiyor.

Vatandaşların derdine derman olunuyor

Aşevi ile ihtiyacı olan her vatandaşın evine sıcak yemek girmesini sağlayan Başkan Kara, “Hiçbir engel insandan daha önemli değildir” sözleri ile hasta ve engelli vatandaşlarımıza da hasta nakil aracı ile hizmet verirken, akülü tekerlekli ve kumandalı sandalye, hasta yatağı gibi ihtiyaçlarının da karşılanmasını sağlıyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde, başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa sürede dönüş yapılıyor. Talepleri doğrultusunda tekerlekli ve akülü tekerlekli kumandalı sandalye, hasta bezi ve hasta yatağı gibi medikal malzemeler teslim edilerek, bakıma muhtaç durumdaki hasta vatandaşların derdine derman olunuyor.

Başkanımıza teşekkür ediyoruz

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ve Hukuk İşleri Müdürü Harun Uysal, son olarak Kaleiçi, Akalan ve Hisarbeyli Mahallerinden başvuru yapan vatandaşlarımıza, istekleri olan akülü kumandalı tekerlekli sandalyeleri ve hasta yatağını teslim etti.

Duydukları mutlulukları saklamayan hasta vatandaşlar ve aileleri bu zor günlerinde yanlarında olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa