SON DAKİKA

Haber Ekspress

Karabağlar Kaymakamı’ndan Otizmli Çocuklara Ziyaret

Karabağlar Kaymakamı’ndan Otizmli Çocuklara Ziyaret
Bu haber 24 Eylül 2020 - 21:10 'de eklendi.

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür ÖNEĞİ Çağrı Spor Kulübü derneğinde Taekwondo -Kıck Boks branşlarında sayısız sporcular yetiştiren milli antrenör ve Milli hakem Ahmet Bereket ve Milli sporcu ve antrenör Av.Suzan YUŞAN nezaretinde, Otizmli Çocuklara yönelik olarak ücretsiz olarak düzenlenen spor faaliyetlerini ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Kulüp başkanı ve antrenörü Ahmet BEREKET’ den bilgi alan Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür ÖNEĞİ Otizmli
Çocuklar ile yakından ilgilenip ,velilerle de sohbet edip sorunlarını dinledi.

Yürütülen Çalışmaların özellikle Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılıyor olması ve ücretsiz olarak böyle bir hizmetin Karabağlar ilçesinde veriliyor olmasından ötürü Milli Antrenör ve Hakem Ahmet BEREKET ve teknik ekibe memnuniyet ve tebriklerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa