SON DAKİKA

Haber Ekspress

Karşıyaka Belediyesi Personeli Özenç Kalkan’dan Önemli Açıklama!

Karşıyaka Belediyesi Personeli Özenç Kalkan’dan Önemli Açıklama!
Bu haber 10 Mart 2020 - 23:12 'de eklendi.

Özenç Kalkan : ‘‘  Gençlere yapılan bu zulümü kınıyorum’’

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka’da sular durulmuyor.  1 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen ilçe gençlik kolları seçiminde Burak İnanır ve Özenç Kalkan arasında bir yarış gerçekleşmiş,  Karşıyaka Belediyesi çalışanı, partisine her fırsatta emek vermiş olan Özenç Kalkan 2 oy ile seçimi kaybetmişti.

Ancak yapılan bu seçimde her türlü seçimde ihlal olmasına rağmen yapılan tüm itirazlar reddedilmiş ve seçimin yenilenmesi gerçekleştirilmemişti. Tüm bu zorluklara, engellemelere, baskı ve tehditlere karşı Özenç Kalkan ve yol arkadaşları takdire şayen bir çalışma göstermiş ve seçimden 2 oy fark ile mağlup ayrılmışlardır.  Yapılan seçimin üzerinden bir ay geçmesine rağmen Özenç Kalkan ve yol arkadaşlarına yapılan baskı devam etmiştir. Kalkan Karşıyaka Belediyesi Protokol’de görevli personel olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam ederken haksız yere Park Bahçeler Müdürlüğü’ne gönderilmiştir.   Konuyla ilgili olarak Kalkan bir açıklamada bulundu. Kalkan yaptığı açıklamada;

‘‘Gençlik kolları seçimimize karıştılar.  İşimizle aşımızla tehdit edildik. Şuanda göründüğü gibi de protokol de görev yaparken hiçbir sorun olmadığı halde park bahçelere sürüldüm. 7 yıldır elimden geldiğince partimize hizmet veriyorum. Benimle birlikte gençlik kollarında görev alan arkadaşlarımda sürüldü. Tabiri caizse yeri değiştirildi. Korkmayın.  Ben kimsenin şahsi çıkarları İçin mücadele etmedim. Etmeyeceğim.  Anamdan babamdan Atamdan böyle gördüm. Sadece ve sadece partimizin iktidar yolunda ilerlerken bir genç daha kazandırabilmek için gece gündüz demeden elimden geleni yapacağıma ve yapacağımıza söz veriyoruz. Gençlere yapılan bu zulümü kınıyorum. Ben CUMHURİYET HALK PARTİSİ Belediyesinde her işini yaparım. Ama gençleri kendi çıkarlarınız ve menfaatleriniz için gururunu incitmeyin,  korkutmayın ki Özgür iradesiyle ve iradesine ipotek koyulmadan siyaset yapabilsin. Bu ülkenin geleceği genç kardeşlerimizin elinde.’’  Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa