02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen gençlik buluşmaları kapsamında Ahad Andıcan Ortaokulu’na konuk oldu. Başkan Kartoğlu, gençlerle geri dönüşüm hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Gençlere verdiği önemle bilinen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler çerçevesinde okulları gezmeye devam ediyor. Ahad Andıcan Ortaokulu öğrencileriyle buluşan Başkan Kartoğlu, yoğun ilgiyle karşılandı.
Öğrencilerin geri dönüşüm ile ilgili sorularını cevap veren Başkan Kartoğlu, her atığın çöp olmadığını vurguladı. Geri dönüşümün Başakşehir, Türkiye ve Dünya için hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kartoğlu, “Geri dönüşümü hayatımızın merkezine koyduk. Geri dönüşüm aynı zamanda ham madde demektir. Çöpe attığımız her malzeme aynı zamanda ekonomimizde de büyük bir kayıp demektir. Bir şeyi çöpe atıyorsak iki kere düşünmeli, geri dönüştürülüp dönüştürülmeyeceğini iyi kavramalıyız. Geri dönüşüm dünyamızı dönüştürecek. Bunun için Başakşehir’de seferberlik ilan ettik. Dönüştürüyor, şehrimizi kurtarıyoruz.” şeklinde konuştu.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.