SON DAKİKA

Haber Ekspress

Katliam Gibi Kazadaki Otobüs Şoförünün İfadesi Ortaya Çıktı

Gaziantep’te 15 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya karışan otobüs sürücüsünün ‘Toparlamak için manevra yapmaya başladım ama kurtaramadım ve otobüs devrildi’ dediği öğrenildi…

Katliam Gibi Kazadaki Otobüs Şoförünün İfadesi Ortaya Çıktı
Bu haber 21 Ağustos 2022 - 15:08 'de eklendi.

Gaziantep‘te dün kazaya müdahale eden ekiplerin arasına dalan yolcu otobüsünün neden olduğu kazada, 15 kişi yaşamını yitirirken, 31 kişi de yaralanmıştı.

Kazada yaralanan ve Nizip Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan otobüs şoförü Abdulkadir Memiş ise gözaltına alınmış ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

İlçe Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen sorguda, seyir sırasında 400-500 metre mesafede emniyet şeridindeki ekipleri gördüğünü belirten Memiş’in, “Otoyolda kaza vardı, kalabalık bir ekip bulunuyordu. O sırada ne olduğunu anlayamadım. Bir anda otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettim. Toparlamak için manevra yapmaya başladım ama kurtaramadım ve otobüs devrildi. Daha sonra sürüklenmeye başladım, sonrasını hatırlamıyorum. Kazaya neden olduğum için çok pişmanım” dediği öğrenildi.

İncelemeler gelecek hafta tamamlanacak

Kaza ile ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamda görevlendirilen 3 savcının incelemelere devam ettiği bildirilirken, kazaya ilişkin incelemelerin gelecek hafta içinde tamamlanacağı belirtildi.

Ayrıca yola dökülen bir sıvının otobüsün kaymasına neden olduğuna yönelik iddiaların araştırıldığı ancak şu ana kadar bu yönde bulguya rastlanılmadığı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa