SON DAKİKA

Haber Ekspress

KAYMAKAM ALTINPINAR VE BAŞKAN ÇALIK KAVURMA DAĞITTI

KAYMAKAM ALTINPINAR VE BAŞKAN ÇALIK KAVURMA DAĞITTI
Bu haber 21 Temmuz 2021 - 17:27 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Beylikdüzü Kaymakamı Mustafa Altınpınar vatandaşlara kavurma ve pilav ikramında bulundu. Kurban Bayramı’nın huzur ve neşe dolu geçmesini dileyen Başkan Çalık, “Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Bayramın birinci gününde Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılınan bayram namazının ardından Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri’ni ziyaret edildi. Birlik ve beraberliğin simgesi olan Kurban Bayramı, Beylikdüzü’nde tüm bereketiyle yaşanıyor. BeylikdüzüBelediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bayram namazını, Beylikdüzü Kaymakamı Mustafa Altınpınar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla birlikte Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kıldı. Bayram namazının ardından Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri’ni ziyaret eden Başkan Mehmet Murat Çalık, esnafın ve vatandaşların bayramını kutladı. Beylikdüzü’nde dayanışmanın her zaman üst düzeyde yaşandığını belirten Başkan Çalık, Beylikdüzü Kaymakamı Mustafa Altınpınar ile birlikte ikram çadırında vatandaşlara kavurma ve pilav ikramında bulundu. Aynı zamanda Beylikdüzü Belediyesi tarafından arife günü ilçedeki tüm mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okutularak kabirler duasız bırakılmadı.Çalık: Evinizden bolluk ve bereketin eksik olmamasını diliyorumKurban Bayramı’nın tüm Türkiye’ye barış ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Çalık, “Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel pandemi krizini aşılama ile atlatmaya çalıştığımız günlerdeyiz. Beylikdüzü Belediyesi olarak son 1,5 yıldır hayatımızı tümden değiştiren pandemiyle çetin bir mücadele verirken, ilçemizi de geleceğe hazırladık. Bu zor günlerde, Beylikdüzü’ne yepyeni tesisler, yapılar, yeşil alanlar, ibadethaneler kazandırdık; hizmetlerimizi güçlendirdik ve çeşitlendirdik. Beylikdüzü bugüne nefes, yarına umut olsun diye gece gündüz demeden tüm enerjimizle çalışıyoruz. Bayramlarımızı sevdiklerimizden uzak, izole geçirdiğimiz bir yılın sonrasında, bu yıl Kurban Bayramı’nda hasretin dineceğini tahmin ediyorum. Bayramı ailenizle ve yakınlarınızla beraber huzur ve neşe dolu geçirmenizi, evinizden bolluk ve bereketin eksik olmamasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa