SON DAKİKA

Haber Ekspress

KAYMAKAM YARAN, VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran tarafından, Denizköşkler Sosyal Tesisleri Davet Salonu’nda düzenlenen ‘Vatandaşla Buluşma Toplantısı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KAYMAKAM YARAN, VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 25 Ekim 2018 - 19:35 'de eklendi.

BİLGİ VERDİLER

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlce Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, İlçe Müftüsü Bekir Derin, Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Ulusoy, tek tek kurumları hakkında ve yaptıkları çalışmalarla ilgili genel bilgiler verdi. Programa; ilçenin önde gelen kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, davete katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Yaran, “Avcılar’ın bir tarafı göl, bir tarafı deniz. Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşımızın bir arada huzurla yaşadığı bir ilçe olup, görevimiz ilçemize en güzel şekilde hizmet edebilmektir. İnsanımız hizmetin en güzeline layıktır. Vatandaşlarımız ne kadar güven içinde yaşar, sağlık ve eğitim konusunda yeterli imkânlar sağlanırsa bunun faydasını Avcılar ve Türkiye görecektir. Yıllardır ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar bunun tek çözüm yolu bir olmak, birlik olmaktan geçiyor. Vatandaşlarımızın başımızın üstünde yeri var. Kapımız herkese açık. Ziyaret için kapımızı herkes çalabilir” dedi.

Ömer Lütfi Yaran kimdir?

Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, 09 Mayıs 1968 tarihinde Devrek’te doğdu. Ailesi aslen Trabzon ili Dernekpazarı ilçesindendir. İlk, orta ve lise eğitimini Devrek’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun olmuştur.

Askerlik görevini tamamladıktan sonra 1994 yılında Çanakkale’de Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Yaran, Pehlivanköy, Şemdinli, Karaburun ve Oltu Kaymakamlığı; Yozgat Vali Yardımcılığı, Balıkesir Marmara Kaymakamlığı, Giresun Tirebolu Kaymakamlığı ve Konya Ereğli Kaymakamlığı görevlerinden sonra Eylül 2018 tarihinde Avcılar Kaymakamlığına atanmıştır.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Çiğdem Yaran ile evli ve iki erkek çocuk babası olan Yaran’ın yabancı dili İngilizcedir.

Haber: Naz Tuana DOĞDU

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa