SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kedilere şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı

Kedilere şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı
Bu haber 03 Mayıs 2019 - 12:15 'de eklendi.

Bahçelievler’de içinde yavruların da olduğu kedi evini metrelerce uzağa fırlatarak kedilere şiddet uygulayan şüpheli yakalandı.

Yenibosna’daki bir alışveriş merkezinin önünde dün akşam bir kişi içinde yavru kedilerin olduğu kedi evini tekmelemişti. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler üzerine hareket geçen polis şüpheli Fatih A.’yı yakaladı. AVM’de bulunan bir zincir kafenin şube müdürü olduğu öğrenilen Fatih A. Ataköy Polis Merkezi’ne getirildi. İfadesi alınan Fatih. A. adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Bahçelievler’de, bir kişi içinde yavruların da olduğu kedi evini metrelerce fırlatarak kedilere şiddet uyguladı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Olay, dün akşam 22.00 sıralarında Yenibosna’daki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde avm önüne gelen bir kişi, kedi evine yöneliyor. Saldırgan, dışarıda bulunan kedi evini yerinden alarak fırlatıyor. Metrelerce ileri atılan kedi evindeki yavru kedilerden birinin dışarı fırlayarak betona çakıldığı görülüyor. Sosyal medyaya yansıyan görüntülere isyan eden vatandaşlar failin yakalanmasını istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa