SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kemal Deniz Bozkurt’tan bir skandal daha!

Vatandaşlar soruyor: Sen kimin belediye başkanısın?

Kemal Deniz Bozkurt’tan bir skandal daha!
Bu haber 18 Nisan 2020 - 23:26 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, göreve geldiği ilk günden bu yana yarattığı skandallarla adından söz ettiriyor.

“Bütün Esenyurt’un belediye başkanı olacağım” diye saf ve temiz Esenyurt halkını kandıran Kemal Deniz Bozkurt, partilisi olan CHP’lilerin bile belediye başkanı olmayı başaramadı. AK Partili kadrolarla yoluna devam ederek partisinden büyük bir tepki gören Başkan Bozkurt, partisinden aday adayı olanların bile “Oy veren ellerim kırılsaydı” yorumları yapılmasına neden olacak hareketleri çok rahatlıkla yapmıştı.

Başkan Bozkurt’un son skandalı; yine Esenyurtlular’ın belediye başkanı olduğunu unutarak, CHP Esenyurt İlçe Yönetimi’nde görev alan Hidayet Altınarık’ın Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetmesi sonrasında Esenyurt Belediyesi’nin resmi sitesi üzerinden “Partimizin tüm kademesinde uzun yıllar görev yapmış” diye paylaşım yapması oldu.

Yapılan paylaşıma büyük tepki gösteren Esenyurt halkı “Ölene Allah rahmet eylesin ama resmi site üzerinden partizanlık yapmak Kemal Deniz Bozkurt’a yakışmadı. Sen CHP’nin belediye başkanı mısın yoksa bütün Esenyurt’un mu? Bir karar ver de biz de ona göre davranalım” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa