SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kemal Ünlüses’ten yeni şarkı: “Ben Seni Görmem Lazım”

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Kemal Ünlüses, dinleyicilerini etkileyecek yeni bir single ile karşınızda! “Ben Seni Görmem Lazım” adını taşıyan bu özel şarkı, müzikseverlere duygu dolu bir yolculuk vadediyor…

Kemal Ünlüses’ten yeni şarkı: “Ben Seni Görmem Lazım”
Bu haber 15 Mart 2024 - 10:17 'de eklendi.

“Ben Seni Görmem Lazım”, dinamik bir aranje ve etkileyici sözleriyle dinleyicilere kalplerine dokunacak. Kemal Ünlüses’in kendine özgü vokal performansı, şarkıya derinlik katıyor ve duygusal bağ kurmayı sağlıyor. Sözleri ve melodisiyle dinleyicileri hayal dünyalarına davet eden “Ben Seni Görmem Lazım”, aşkın karmaşıklığını ve derinliğini anlatıyor.

Kemal Ünlüses, Türk müziğinin sevilen isimlerinden biridir. Kendine özgü tarzı ve etkileyici sesiyle geniş bir hayran kitlesine sahiptir. “Benim Seni Görmem Lazım”ın söz ve müziği Burak Tunç’a ait.

Kemal Ünlüses’in Türkiye Menajerliğini Bercem Menajerlik, Almanya Menajerliğini Ali Kartal’ın yapacağı öğrenildi.

Kemal Ünlüses Kimdir?

Kemal Ünlüses 28 yaşında, doğum yeri Diyarbakır Silvan ve küçük yaşlardan beri müziğin içinde. İstanbul’da sahne birçok yerde sahne aldı.  Beraber sahne aldığı tanınmış kişiler; Tuğba Özay ve CZN Burak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa