SON DAKİKA

Haber Ekspress

KEREM KİRAZ: DELEGEYİM AMA OY KULLANMAYACAĞIM!

CHP Beylikdüzü İlçe üyelerinden Kerem Kiraz isimli genç delege, yaptığı konuşmada çok önemli konulara vurgu yaparak, oy kullanmayacağını ifade etti.

KEREM KİRAZ: DELEGEYİM AMA OY KULLANMAYACAĞIM!
Bu haber 10 Mart 2020 - 18:37 'de eklendi.

KURULU DÜZENİN PARÇASI…

Kerem Kiraz, İlçe başkanlarının koltuğa oturana kadar demokrat olduğunu, sonrasında ise parti içi kurulu düzenin bir parçası haline geldiklerini dile getirdi.

“TÜZÜĞE HERKES UYMAK ZORUNDADIR”

Tüzüklerin, partilerin anayasası olduğunu hatırlatan Kerem Kiraz, “Buna, başta Sayın Genel Başkan olmak üzere partinin her kademesinde görev yapan yöneticinin uyma zorunluluğu vardır ama maalesef görüyoruz ki bunun esamesi bile okunmuyor” diye konuştu.

TÜZÜKTEKİ EKSİKLİK…

“Koca tüzükte; İlçe kongresinden başlayarak, kurultaya giden süreçte seçimlerin nasıl yapılması gerektiği açıkça yazmasına rağmen, muhtarlık bölgesi seçimlerinin nasıl yapılacağına dair hiçbir hüküm bulunmuyor” diyen Kerem Kiraz sözlerine şöyle devam etti:

Mahalle delegelerinin hangi yöntemle seçileceği bilinmiyor. Her dönem, duruma ve ihtiyaca göre genelge yayınlanıyor. 6 Kasım 2019’da da Genel Başkan yardımcıları Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve şuan Divan Başkanı olan Sayın Muharrem Erkek imzalı bir genelge yayınlandı. Genelgede; Blok ve Çarşaf Liste uygulanmayacaktır diyor. Peki hangi yöntem uygulanacaktır? Ben söyleyeyim; ‘Siz İşinizi Bilirsiniz’ yöntemi uygulanacaktır.

“YÖNETİCİLER KOLTUĞU KORUMAK İÇİN…”

“Tüm ilçelerdeki yöneticiler o koltuğu korumak için işlerini çok cevval bir şekilde yerine getiriyorlar!” diyerek ilçe başkanlarına gönderme yapan Kerem Kiraz, “Partimizi yönetenler; bu durumlar yaşanmasına rağmen yazılı ve görsel basında, partimizde en üst seviyede demokrasinin işlediğini söylüyorlar. E tabi haklılar. Ülkemizde demokrasi örneği olarak AK Parti alınınca deminden beri söylediğim demokrasi anlayışının ne olduğunu da sizlerin takdirine bırakıyorum. Üzülerek ifade ediyorum ki; yaklaşık 65 yıldır birkaç koalisyon hariç partimiz iktidara gelememiştir. Parti içi iktidar hesaplarımızdan, nasıl iktidara gelirizi konuşmuyoruz çünkü” diye serzenişte bulundu.

“OY VERMEYECEĞİM”

1931 yılında gerçekleşen CHP 3. Olağan Genel Kurultayı’nda konuşan Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Partide bir yanlışı, bir eksiği gördüğünüz zaman kayıtsız şartsız eleştireceksiniz. Yapılan herhangi bir yanlışa müsamaha göstermek son derece yanlıştır, mahsuru, faydasından büyük olur” sözlerini hatırlatan Kerem Kiraz, “Ben, blok listenin uygulandığı bir seçimde hiç kimseye oy vermeyeceğimi hepinizin huzurunda beyan ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Haber Ekspress – Özel Haber 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa