SON DAKİKA

Haber Ekspress

KILIÇ, TEKSTİL İŞÇİLERİYLE BULUŞTU

KILIÇ, TEKSTİL İŞÇİLERİYLE BULUŞTU
Bu haber 08 Mart 2019 - 11:11 'de eklendi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli mahallesinde bulunan bir tekstil atölyesinde işçilerle bir araya geldi. İşçilerin sorunlarını dinleyerek, atölyenin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Kılıç, işsizliğin çözümüne az da olsa katkıda bulunmak için belediye olarak yeni dönemde bir takım projeleri hayata geçireceklerini söyledi. 

Altıntepe, Küçükyalı, Çınar mahalleleri okul aile birlikleriyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, daha sonra Cevizli Mahallesi’ndeki esnafları ve semt pazarını dolaşarak, vatandaşların Regaib kandilini kutladı. Ardından mahalle muhtarlığına tekrar adaylığını koyan Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal’ı da makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ileten Kılıç, mahallede yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 

“İŞSİZLİK İÇİN PROJEMİZ VAR”

110 kişilik bir tekstil atölyesinin dokuma ve modellik bölümlerini ziyaret edip atölye hakkında bilgi alan ve işçilerin sorunlarını dinleyen Kılıç, “İşsizliğe az da olsa çözüm bulabilmek adına yeni dönemde birtakım atölye ve çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bizlere gelen 10 bine yakın iş başvurusu var. Bunların tamamına çözüm bulabilmemiz tek başımıza zor. O yüzden projeler geliştiriyoruz” dedi.  Gülensu Ataevi’ne ve Orhangazi Caddesi’ndeki Birlik Sitesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Kılıç, şunları söyledi: “15 kadının çalıştığı bir mutfağımız var. Burada çeşitli yemekler ve kurabiyeler yapıyoruz. Belediyemizin etkinliklerine ve dışarıya bunları satıyoruz. Böylece kadınlar için de gelir kaynağı oluyor. Bir şeyi özellikle belirtmek istiyorum. Seçim döneminde bireyler kaybedebilir, sandıklar kalkar. Sakın ama sakın kimseyi kırmayın, incitmeyin. Ayrı düşüncelerimiz de olsa birlikte Maltepeyiz. İnşallah kadın cinayetlerinin yaşanmadığı, kadınların ötelenmediği, daha çok sosyal alan dahil olduğu güzel bir Türkiye’yi birlikte inşa edebiliriz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa