SON DAKİKA

Haber Ekspress

KILIÇDAROĞLU, KARAYILAN’I UNUTMADI

KILIÇDAROĞLU, KARAYILAN’I UNUTMADI
Bu haber 21 Haziran 2021 - 19:39 'de eklendi.
Belediye Başkanları Çalıştay’ı için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Mücadele sırasında şehit olan Karayılan’ın mezarını ziyaret ederek, torunlarından Ali Karayılan’la sohbet etti
CHP’nin Gaziantep’te düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı’na 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 247 belediye başkanı katıldı. Çalıştay için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Mücadele’de Antep savunmasının kahraman şehitlerinden ‘KARAYILAN’ nın mezarı ziyaret etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Karayılan’ın torunlarından Ali Karayılan, mezar ziyaretinde biraraya geldi.
250’ye yakın CHP’li belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen Belediye Başkanları Çalıştay’ında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında Karayılan’ı unutmayarak “Gaziantep’teyiz, Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisindeyiz. Bu topraklar aslında mübarek topraklar. Milli Kurtuluş Savaşı destanının yazıldığı yerlerden birisi Gaziantep. Gaziantep’i ifade ederken elbette ki Şahinbey’den, Şehitkamil’den, Karayılan’dan söz edeceğiz ve Gaziantepliler Milli Kurtuluş Savaşını verirken ‘Vurun Antepliler, namus günüdür’ dediler ve dolayısıyla Gaziantep’i kendi tarihimiz içinde özel bir yere koyuyoruz” sözlerini sarfetti.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa