SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kılıçdaroğlu: McKinsey yeni bir Düyunu Umumiye’dir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü durumu, Osmanlı’nın çöküş yıllarında gelirini yabancılara emanet etmesine benzetti ve şöyle dedi: Ekonomi yönetimimiz bir yabancı şirketin kucağına bırakıldı. Bu yeni bir Düyunu Umumiye’dir. Bundan daha büyük bir felaket yoktur. IMF’den bile daha ağır ve kötüdür.

Kılıçdaroğlu: McKinsey yeni bir Düyunu Umumiye’dir
Bu haber 01 Ekim 2018 - 7:29 'de eklendi.

Partisinin Bolu kampında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de büyük bir siyasi kriz ve ekonomik kriz yaşandığını vurguladı. Kılıçdaroğlu, McKinsey denetimiyle ilgili olarak da “Bundan daha büyük bir felaket yoktur. Bu yeni bir Düyunu Umumiye’dir. IMF’den bile daha ağır ve kötü bir şeydir. Bu kamudaki ekonomi yönetiminin ortadan kaldırılmasıdır. Bizim kamu görevlilerimiz birçok kez krizlerle, olumsuz şartlarla mücadele etti ve yine yapabilirlerdi. Ama bütün ekonomi yönetimimiz bir yabancı şirketin kucağına bırakıldı” dedi.

 

Sözcü

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa