SON DAKİKA

Haber Ekspress

KILIÇDAROĞLU’nu tanımak ve tanımlayabilmek

KILIÇDAROĞLU’nu tanımak ve tanımlayabilmek
Bu haber 01 Kasım 2023 - 10:02 'de eklendi.

Hep söylerim yine söylüyorum, “sahip olduğumuz tüm misyonlardan sıyrıldığımızda ne kadar insanız? Evet, esas soru bu.. Önemli olan sahip olduğumuz misyonlar değil o misyonların içerisinde ne kadar insan olduğumuz ve herşeye rağmen insan kalma alanını koruma çabamızdır.”

Siyasi hiçbir söylem içerisinde bulunmak istemiyorum. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek isterim, “kendisiyle defalarca biraraya gelmiş biri olarak Sn. Kılıçdaroğlu az önce yapmış olduğum tanımın en görünür örneğidir. Gerek nezaretli duruşuyla gerek hasas ve naif tavrıyla ve gerekse babacan yapısıyla.”
Elbette ki bulunduğu konum içerisinde eksi ve artıları olmuştur. İnsanız. Hangimizin yok ki?
Ama birini eleştireceksek eğer, daha adaplı, daha insani, daha adil, daha hakkaniyetli ve vefalı olmak gerekir diye düşünüyorum ve lafı fazla uzatmadan;

04 – 05 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan CHP 38. Olağan Kurultay da Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU na başarılar dilerim..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa