SON DAKİKA

Haber Ekspress

KİM NE YEDİYSE AÇIKLA BAŞKAN!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un amcaoğlu Bülent Sarıtaç’ın kurban yeri aldığını iddia eden AK Partililer’e yönelik sarfettiği “Ben kimin yakınının buradan ne işler aldığını anlatırsam işin içinden çıkamazsınız” demesi dikkat çekti. Gözler, bu isimleri açıklaması beklenilen Başkan Bozkurt’ta!

KİM NE YEDİYSE AÇIKLA BAŞKAN!
Bu haber 02 Kasım 2019 - 12:02 'de eklendi.

ABA ALTINDA SOPA MI GÖSTERİYOR?

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un meclis toplantısında sarfettiği ‘kimlerin ballı ihaleler aldığı’na yönelik sözleri tartışmaya yol açtı. Kulislerde dolaşan söylentiler, Necmi Kadıoğlu’nun akrabaları dışında, meclis üyeleri ve AK Parti’nin üst düzey yetkililerinin akrabaları da Esenyurt Belediyesi’nden ballı ihaleler aldığı yönünde… Diğer konuşulan konu ise; başkanın ‘siz susun, ben de susayım’ yönünde bir telkini olduğu…

AÇIKLAYIN HERKES RAHAT ETSİN

Başkan Bozkurt’un, Kadıoğlu döneminde ‘ballı ihaleler’ alanlara yönelik sözlerinin bir çok yerde dile getirdiğine işaret edenler “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenleri deşifre etmek başkanın görevi. Üstü kapalı imalardan bıktık, icraat görmek isteriz” sözleriyle Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı örnek gösterdi. Başkan Yavaş’ın geçmiş yönetimin yaptığı haksız ihaleleri gündeme getirererek açıklamalar yapması halkta büyük sempati doğurmuştu. Aynı tavır Başkan Bozkurt’tan da bekleniyor.

GELECEĞE YÖNELİK TEDBİR Mİ?

Başkan Bozkurt’un açıklamalarının, olası yandaşlara kazandırılacak ihalelerin üstünün kapatılması olarak değerlendirildiği gözlenirken, ‘Ben sizinkilere susayım, siz de benimkilere susun’ mantığının işlerlik kazanmasının tehlikeli olacağına işaret edenler “Başkan ne biliyorsa açıklasın yoksa böyle üstü kapalı imalarla bir yere varamayacağız, insanların akıllarında bir sürü soru işareti kalacak” görüşünde birleşti.

Haber: Murat ÖZYILDIRIM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa