SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kıtlık rekora koşacak

Kıtlık rekora koşacak
Bu haber 05 Ekim 2020 - 22:14 'de eklendi.

Ünlü yönetmen Ömer Sarıkaya, ülkemiz için çok önemli bir sinema filmi çekmek için kolları sıvadı. ‘Famine’ yani (kıtlık) filmi 1845 yılında İrlanda’da yaşanan büyük kıtlık ve dönemin Osmanlı padişahı Abdülmecid Han’ın İrlanda’ya uzattığı yardım elini konu alıyor.

Wilma Elles başta olmak üzere dünya sinemasının da birçok ünlü ismin yer alacağı ‘Famine’ yani (Kıtlık) filmin yapımcılığını ise Titanium Capital Pte Gurubun Ceo’su ve Uluslararası Arap Mucitler Birliği Başkanı, Arap dünyasının kültürü ve bilgi merkezi başkanı, aynı şekilde American University of Europe – FON üniversitesi Sahibi ve Ceo’su Kendisi Lübnan asılı bir hiristiyan olan Dr. Henry Abdo üsteniyor. Tam bir Türkiye aşığı olan Dr. Abdo,’Filmden elde edilecek olan geliri yardıma muhtaç olanlara dağıtılacağını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa