SON DAKİKA

Haber Ekspress

Klima, bomba gibi patladı!

Esenler’de 10 katlı bir binanın 6. katında bulunan dairede klima patladı. Patlama anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken, dairede kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Klima, bomba gibi patladı!
Bu haber 21 Temmuz 2020 - 13:20 'de eklendi.

 

Olay, dün öğle saatlerinde Esenler’de meydana geldi. Havaalanı Mahallesi’nde bulunan 10 katlı bir binanın 6’ncı katındaki dairedeki klimada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bu sırada karşı binada olan bir kişi cep telefonunun kamerasıyla kayda girdi. Bir süre sonra klima bomba gibi patladı. Patlama anı kamaraya saniye saniye yansıdı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Patlama olan dairede kimsenin olmadığı öğrenilirken, daire içinde hasar oluştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa