SON DAKİKA

Haber Ekspress

Konak Belediyesi’nden Dila Koyurga’ya Anlamlı Plaket!

Konak Belediyesi’nden Dila Koyurga’ya Anlamlı Plaket!
Bu haber 12 Mart 2020 - 14:01 'de eklendi.

Koyurga : “Kadın Doğmak Suç Olmasın!”

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, sahnede ve iç mekan

İzmir’in siyaset, iş ve sanat dünyasından 16 kadın; şiddete karşı farkındalık yaratmak için kamera karşısına geçmişti. Konak Belediyesi Meclis Üyesi Aslı Gündüz tarafından yapılan bu projenin sonunda, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde plaket töreni gerçekleştirildi. Karabağlar Belediyesi’nin en genç meclis üyesi Dila Koyurga plaketini  Konak belediye Başkanı Mimar Abdül Batur’un elinden aldı.

Aldığı plaket sonrasında kısa bir açıklama yapan Koyurga ; ‘‘İzmir’in siyaset, iş ve sanat dünyasından 16 kadın; şiddete karşı farkındalık yaratmak için kamera karşısına geçmiş idik. Aslı Gündüz’ün mimarlığını yaptığı bu proje vesilesi ile zarif bir plaket töreni ardından Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nden bir kez daha hep birlikte farkında olduğumuzu, fark ettirmeye de devam edeceğimizi bildirdik. “Kadın Doğmak Suç Olmasın!”dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa