SON DAKİKA

Haber Ekspress

Korona geldi ben kaçar!

Siyasi partiler en zor zamanda kapılarını kapatarak üyelerini kaderlerine terk etmeyi seçti. CHP parti binasını kapatırken, AK Parti’nin ortalıkta görünmemesi virüs salgını nedeniyle ne yapacağını bilemeyen vatandaşları iyice karamsarlığa sürükledi.

Korona geldi ben kaçar!
Bu haber 15 Nisan 2020 - 10:06 'de eklendi.

CHP ‘tükkanı’ kapattı

Covid-19 salgını nedeniyle ne yapacağını şaşıran vatandaşın sığınacağı nokta olması beklenen siyasi partiler, kapılarını vatandaşlara kapattı. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı ‘salgın’ tehlikesini bahane göstererek parti binasını kapatırken, hükümetin temsilcisi konumundaki AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, on-line toplantılar yapmanın ötesine geçmiyor.

“Gökbulak bizi yalnız bıraktı” 

Salgını bahane gösterip ilçe binasını kapatan CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Remzi Gökbulak’ı eleştiren partililer, “Böyle bir zamanda üyelerine el uzatmayacaksa ne zaman yapacak” şeklinde soru yöneltti. Devletin kendilerine yardım etmediğini iddia eden CHP’liler, partililerinden de bir yakınlık göremediğini ifade ederek “Remzi Gökbulak bizi kaderimize terk etti” sözlerini paylaştı.

Murat Çelik nerede?

CHP’nin bu anlamsız tavrına karşın, hükümetin temsilcisi konumunda olan, her zaman “Biz devleti temsil ediyoruz” diye ortalıkta dolaşan AK Partililer’in halkın bu zor günlerinde evlerinde oturması şaşkınlık yaratıyor. Yönetim Kurulu ve mahalle toplantılarını on-line yapan AK Partililer, parti binasından uzak durmayı tercih ederken, İlçe Başkanı Murat Çelik’in evinden bağlantı yapması eleştirilere neden oluyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa