SON DAKİKA

Haber Ekspress

KRALİÇE TÜLAY AKYILDIZ ’DAN 12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

KRALİÇE TÜLAY AKYILDIZ ’DAN 12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Bu haber 11 Mayıs 2021 - 17:44 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT/ Kraliçe Tülay Akyıldız, 12 Mayıs Hemşireler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Akyıldız, mesajında;

“Yaptıkları fedakârlıklarıyla insanlara umut olan, özellikle son aylarda yaşadığımız Koronavirüsle (Kovit-19) salgınına karşı kahramanca mücadele eden hemşirelerimizin hepsinin günlerini tek tek tebrik ediyorum.

Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarına cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde hemşirelerimiz yer almaktadır. Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren, “önce insan” diyerek topluma hizmeti ilke edinmiş, insan sağlığı için önemli, kutsal bir görevi ifa eden ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı kahramanca mücadele eden hemşirelerimizin, insan sağlığı için verdikleri bu onurlu hizmet, övgüye ve takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Koronavirüsle (Kovit-19) salgınını nedeniyle Özlem Annemin tedavisinde büyük emekleri olan Hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutlar, yaşadığımız bu zorlu süreçte emek, gayret ve özverili çalışmalarından dolayı doktorundan hemşiresine, ebesinden teknik personeline, idarecisinden işçisine tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, tüm insanlarımız için sağlık dolu bir gelecek temenni ederim.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa