02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliğiyle 30 Ağustos Zafer Kupası U-16 Futbol Turnuvası düzenlendi. Takımların kıyasıya rekabeti ve heyecanına sahne olan turnuvanın şampiyonu Kanaryaspor oldu.
Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleştirilen turnuvaya, 27 takım ve toplamda 594 sporcu katıldı. Final müsabakasında İkitellispor ile karşılaşan Kanaryaspor şampiyonluğa adını yazdırdı. Turnuvada İkitellispor ikinci, İstanbul Demirspor üçüncü, Söğütlüçeşme Birlik Spor üçüncü olurken, Yeşilova Esnaf Spor en centilmen takım seçildi.
Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi tarafından verildi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.