SON DAKİKA

Haber Ekspress

KÜÇÜKÇEKMECELİ MİNİKLERDEN SPORA BÜYÜK İLGİ

KÜÇÜKÇEKMECELİ MİNİKLERDEN SPORA BÜYÜK İLGİ
Bu haber 01 Mart 2019 - 12:32 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesinin, çocukları spora teşvik etmek, bedensel, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 17 farklı branşta açtığı Kış Spor Okulları devam ediyor. Küçükçekmeceli çocukların ise Kış Spor Okullarına ilgisi büyük.

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM UMUDUMUZ”

“Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır” diyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, çocukların her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını belirterek, “Çocuklarımız sokaklarda değil, spor salonlarında vakit geçiriyor. Bu bizim için çok önemli. Küçükçekmece’den nice şampiyonlar çıkacak. Buradan nice sporcular yetişecek. Her zaman onların yanındayız; onlar bizim geleceğimiz, umudumuz” diye konuştu.

Basketbol, futbol, futsal, judo, tenis, voleybol, geleneksel okçuluk, masa tenisi, cimnastik, taekwondo, aikido, badminton, karate, güreş, satranç, atletizm ve hentbol olmak üzere toplam 17 branşta alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, 6-14 yaş arası çocukların yararlandığı Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okullarına ise ilgi büyük. Sporcu adayları kurslarda verilen eğitimler sayesinde spor dallarını kurallarıyla birlikte öğreniyor. Eğitimler ise ilçedeki salonlarda, 09.00-17.00 saatleri arasında hafta sonu veriliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa