SON DAKİKA

Haber Ekspress

KÜÇÜKKAYA: BİR GAZETE BİR ŞEHRİ KURTARIR

FOX TV’nin başarılı Sunucusu İsmail Küçükkaya’dan yerel gazeteler için destek çağrısı geldi.

KÜÇÜKKAYA: BİR GAZETE BİR ŞEHRİ KURTARIR
Bu haber 06 Aralık 2018 - 23:37 'de eklendi.

“HERKES EVİNE, DÜKKANINA YEREL GAZETE ALSIN”

Son dönemde basının ciddi biçimde sıkıntıya girdiğini, yerel gazetelerin ekonomik bir darboğazdan geçtiğini belirten İsmail Küçükkaya, “Lütfen her gün bir yerel gazete alın ki Anadolu’nun sesi kısılmasın. Demokrasinin vazgeçilmezi olan yerel basına, bu zor günlerde büyük ihtiyaç var” dedi. Özelikle kağıt fiyatlarının artması ile birlikte büyük bir zorluk içerisine giren yerel gazetelere destek çağrısında bulunan Küçükkaya, “Her gün herkes evine ya da dükkanına bir tane yerel gazete alsın. Gazetelerin ömürlerinin uzatılması ve haber okunması açısından bu önemlidir. Bir gazete bir şehri kurtarır” diye konuştu.

ESNAFIMIZI ABONE OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Haber Ekspress olarak biz de yıllardır esnafımıza çağrıda bulunarak, en az bir yerel gazeteye abone olmaya davet ediyorduk. Bu davetimizi yineliyoruz. Halkımız gazetelere ne kadar sahip çıkarsa, gazeteler o kadar özgür olur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa