SON DAKİKA

Haber Ekspress

KULA, TÜRK DÜNYASI BELGESEL FİLM FESTİVALİ ADAYI

KULA, TÜRK DÜNYASI BELGESEL FİLM FESTİVALİ ADAYI
Bu haber 12 Temmuz 2020 - 23:39 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıllarda Kula’da çekimleri 6 ay gibi bir sürede detaylı bir şekilde yapılan 27 dakikalık ”YAŞAYAN MÜZE KULA” belgeseli, geçen yıl İstanbul Turizm Film Festivalinde Türkiye genelinde 1.lik ödülü almıştı.

Bu yıl belgesel ”Türk Dünyası Belgesel Film Festivali’ne 9 ülke ile uluslararasında yapılacak yarışma için gönderildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli Cihad Kıtır, “çektiğimiz Kula’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı ‘Yaşayan Müze Kula’ adlı belgesel film Kültür, Turizm ve Spor Filmleri Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen 4. Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali’nde ülke turizmi ve destinasyon turizmi kategorisinde ‘En İyi Belgesel Film’ seçildi. ‘Yaşayan Müze Kula’ belgeseli bu ödülle ayrıca, 2019 yılı içerisinde 20 farklı ülkede düzenlenecek Uluslararası Film Festivalleri’nde de yarışmacı olmaya hak kazandı.Bu yıl da belgeselimiz Türk Dünyası Belgesel Film Festivali’nde  9 ülke ile uluslararası yarışması için başvuruda bulunduk. Rabbim derece ile sonuçlandırır inşallah. Bu eser bizim değil! Tüm Kula’nın eseridir”dedi.

Haber : Hasret Dilek Delier / MANİSA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa