SON DAKİKA

Haber Ekspress

KÜTÜPHANELER KAPASİTESİNİ AŞIYOR

Büyükçekmece AKM’deki halk kütüphanesine gençlerin yoğun ilgisi dikkat çekerken, ders çalışmak için yer bulamayan gençlerin şikayetleri ise bir kütüphaneye daha ihtiyaç olunduğunun göstergesi oldu.

KÜTÜPHANELER KAPASİTESİNİ AŞIYOR
Bu haber 20 Haziran 2018 - 12:11 'de eklendi.

Büyükçekmece’de gençlerin ve çocukların yoğun olarak gittiği Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) halk kütüphanesinde yer bulamamaktan şikayet eden gençler Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den bir kütüphane daha talep ettiler. Yer bulmak için sabah erken saatlerde gitmeleri gerektiğini aksi takdirde yer bulamadıklarının siteminde bulunan öğrenciler ayrıca öğlen yemeklerine çıktıklarında da yerlerinin başka öğrenciler tarafından kapıldığını ve zaman zaman kütüphane içerisinde tartışmaların çıktığını anlattılar.

Öğrencilerin eğitim yolundaki bu taleplerine ‘Okulcu Hasan’ lakabını almış Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Hasan Akgün’ün en kısa sürede karşılık vermesi bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa