SON DAKİKA

Haber Ekspress

‘’LİL ORXAN”DAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ!

‘’LİL ORXAN”DAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ!
Bu haber 06 Ekim 2020 - 0:11 'de eklendi.

”MUSIQILER” TÜRKİYE’YE GİRİŞ YAPTI!

HERKESTEN ÇOK ŞARKILAR SEVİYOR BENİ!

14 yaşından beri müzik dünyasında yer alan ve her çalışmasıyla adından sıklıkla söz ettiren Azerbaycan’ın genç ve yetenekli müzisyeni ”Lil Orxan” sevenlerini fazla bekletmedi ve ”Musiqiler” ile dinleyicileriyle buluştu.

Sözleri ve müziği ‘’Lil Orxan’’a ait olan şarkının aranjesini Samir Cabbarov, mix mastering’i ise Imran üstlendi. Türkiye’nin en güçlü müzik yapım şirketlerinden WediaCorp Music’in yapımını üstlendiği proje Türkiye’de büyük ses getirmeye hazırlanıyor.

Müzik listelerinde fark yaratacak olan ”Musiqiler” kısa sürede dijital platformlarda yükselişe geçmeye başladı. Sözleriyle dinleyicilerine tercüman olacak şarkının klibi de projenin dikkat çeken detayları arasında yerini aldı.

Kaliteli ve özgün altyapısı ile sektöre renk katan ve aranan tatta bambaşka bir tarz sunan ”Lil Orxan” iddialı şarkısıyla çok konuşulacak.

”Lil Orxan” yepyeni projesi ”Musiqiler” ile ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti;

”Ne kadar problem, ne kadar sorun olursa olsun hayatta ve ne kadar oyun kursalar da bana yine de sadece şarkılar dokunuyor kalbime. Beni herkesten ve her şeyden çok seven sadece şarkılar iyi ki varlar. Beni sakinleştiren, bana iyi gelen bu özel şarkıların size de iyi gelmesini diliyorum ve güzel yüreklerinize emanet ediyorum.”

”Lil Orxan”ın yeni projesi ”Musiqiler” WediaCorp Music etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi ”Lil Orxan” YouTube kanalında yayında!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa