SON DAKİKA

Haber Ekspress

Maganda trafikte kadına saldırdı!

Eyüpsultan Alibeyköy’de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldıran şüpheli Emre Etyemez gözaltına alındı. Dün akşam serbest bırakılan şüpheli tekrar gözaltına alınırken, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Maganda trafikte kadına saldırdı!
Bu haber 14 Ağustos 2020 - 14:40 'de eklendi.

Olay, dün akşam saat 20.20 sıralarında Eyüpsultan-Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yaşandı. Emre Etyemez isimli bir kişi yol verme konusu yüzünden trafikte sinirlendiği Sena K.’ye küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Sena K.’nın şikayeti üzerine şüpheli Emre Etyemez gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi. Şüpheli Emre Etyemez tekrar gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

VALİ YERLİKAYA: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da olaya tepki gösterdi. Konunun takipçisi olacağını belirten Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız.” dedi. Valilikten yapılan açıklamada ise “Şahıs gözaltındadır. İşlemleri devam etmektedir” denildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa